Duduk rumah dan kekal selamat bersama iQiyi

DAPATKAN UJIAN

Lindungi diri anda dan orang tersayang. Sekiranya anda mengesyaki anda mempunyai bersentuhan atau kontak rapat dengan pesakit COVID-19, sila buat ujian secepat mungkin. Dapatkan bantuan perubatan dan vaksin untuk mencegah penyebaran virus.

Sekiranya anda mempunyai kontak rapat dengan individu yang disyaki menghidap COVID-19, sila dapatkan ujian secepat mungkin untuk melindungi diri anda dan orang yang tersayang.

IMUNISASI

Lindungi diri anda dan orang yang tersayang. Daftar untuk vaksin bagi mengurangkan penyebaran COVID-19 di dalam komuniti serta untuk mencapai sasaran imuniti kelompok supaya kita dapat kembali kepada normal asal.

Sebagai tanda terima kasih kerana telah memilih untuk divaksin dan membawa kami semua lebih dekat kepada maklamat imuniti kelompok, iQiyi berjanji untuk memberi penghargaan kepada rakyat Malaysia dengan baucar VIP bernilai RM1.5 juta. Sekiranya anda telah menerima vaksinasi, sila terus kekal selamat di rumah.

SUKARELAWAN

Imuniti kelompok adalah matlamat jangka panjang dan barisan petugas hadapan kini bertungkus-lumus bekerja tanpa mengira waktu untuk memastikan keselamatan kita semua. Kami meminta bantuan anda sebagai tindak balas untuk melawan pandemik ini.

Kita perlu berganding bahu dan kami pasti boleh mengatasi pandemik ini dengan lebih cepat. Bantuan anda amat dihargai. Mari kita bantu mengurangkan beban mereka dengan menjadi sukarelawan.

Kami mendengar anda!

Kami telah membuka akses kepada semua rakyat Malaysia yang telah mendaftar untuk Program Vaksinasi COVID-19.

Visit iQiyi Bersama Rakyat website

Layari Laman Web
iQiyi Bersama Rakyat

Layari Laman Web:
iQiyiBersamaRakyat.com
Langkah 1
Ready MySejahtera App

Buka Aplikasi
MySejahtera

Buka aplikasi pergi ke menu "Vaksin untuk Anda" & ambil tangkapan skrin
Langkah 2
Submit Form & Get Voucher Code

Hantar Borang &
Dapatkan Kod Baucar

Isi nama, nombor telefon & alamat e-mel anda. Tekan hantar!
Langkah 3

Isi Borang Penebusan

Dapatkan Ujian Dengan BP Healthcare!

Rasa tidak sihat? Terdedah kepada kontak rapat COVID-19? Sila dapatkan ujian saringan untuk mengenal pasti anda bebas dari jangkitan COVID-19 dan mengambil langkah berjaga-jaga seterusnya.

Pengguna iQiyi yang menempah ujian COVID-19 dengan Doctor2U di BP Healthcare akan mendapat potongan sebanyak 20% - Nantikan mesej notifikasi dari iQiyi (sila yahdayakan pemberitahuan tolak pada aplikasi iQiyi)

Setiap pengguna yang menempah ujian COVID-19 dengan BP Healthcare akan menerima kod VIP PERCUMA iQiyi selama 2 minggu! iQiyi sentiasa menemani anda semasa anda kekal berada di rumah buat sementara waktu.

Mengaktifkan Kod Baucar iQiyi

Tebus kod baucar iQiyi di pusat PPV terpilih dekat anda atau dapatkannya melalui penghantaran talian. Strim rancangan dan hiburan Asia yang luar biasa sekarang!

Tag kami di IG dan menangi hadiah iQiyi edisi terhad

40 pemenang sepanjang kempen 4 minggu

Cenderahati eksklusif edisi terhad untuk dimenangi!

STRIM RANCANGAN TRENDING INI!

Jadilah Sukarela Bersama CITF!

iqiqi-footer-logo

Duduk rumah dan kekal selamat bersama iQiyi

iQiyi Bersama Rakyat
ms_MYBM
This campaign will end by 31 Dec 2021